Miriam Slomp-Dekkers lijsttrekker VVD Steenwijkerland Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Op 19 mei 2021 is tijdens de Algemene Leden vergadering VVD afdeling Steenwijkerland Miriam Slomp-Dekkers voor de 2e termijn gekozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Alle aanwezige leden stemden unaniem in. Ze wordt geprezen om haar inzet in de huidige raadsperiode, waarbij zowel het lokale VVD programma, de grondbeginselen van de partij en behoefte van de maatschappij behartigd worden. Als bestuur zijn we erg trots op haar, de fractie en wethouder in wat ze met elkaar bereikt hebben tot dusver.

Miriam: "Ik heb er veel zin! Ik hou van Steenwijkerland, met haar prachtige natuur en haar eigenzinnige, hartelijke en ondernemende mensen, die actief betrokken zijn bij hun gemeente. Ik ben trots op deze gemeente. In de gemeenteraad worden besluiten genomen die mensen in het dagelijkse leven raken, het effect is zichtbaar en daar zet ik mij graag voor in. We hebben de afgelopen jaren al veel bereikt, maar er is ook nog veel te doen, daar lever ik graag een bijdrage aan; om na de coronacrisis Steenwijkerland weer economisch en sociaal maatschappelijk sterker te maken. Ik verheug mij op de campagne; we gaan deze zomer samen met de leden een verkiezingsprogramma maken en iedereen is welkom om hiervoor input aan te leveren."

Wij kijken uit naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 om als VVD Steenwijkerland sterker, beter, mooier en veiliger te maken voor onze inwoners, ondernemers en toeristen!

Namens bestuur VVD MSWZ,

Johan Terpstra, Voorzitter Werkgroep VVD Steenwijkerland