Thom van Campen #16 VVD roemt ondernemerschap in Steenwijkerland

Thom van Campen, de nummer 16 van de VVD voor de 2e kamer verkiezingen heeft afgelopen vrijdag een uitgebreid werkbezoek afgelegd aan onze gemeente.

De nummer 16 op de VVD lijst heeft uitgebreid kennis gemaakt met Steenwijkerland. Na een volle dag werkbezoeken samen met lokale VVD-ers aan Rookpijpleidingen, Prins Mauritshuis, Agro Giethoorn en Berlux lichtarchitectuur roept het aankomend Kamerlid: “Ik woon mijn hele leven al in het Oosten en blijf geïnspireerd door de omgeving en het mooie ondernemerschap. Als Kamerlid sta je natuurlijk voor de belangen van heel Nederland, maar afkomst verloochent zich niet. Het is in onze regio heerlijk wonen, werken en leven. Het is belangrijk dat we in de Tweede Kamer ons inzetten om die regio ook aantrekkelijk te houden en sterker te maken. Met bijvoorbeeld een stadje als Blokzijl wat echt geschiedenis ademt, dichtbij natuur die rust geeft en midden in ons rijke platteland.

Sinds 2011 is Thom van Campen gemeenteraadslid in Zwolle en nu kandidaat voor de Tweede Kamer. Met hart voor dit gebied wil hij zich inzetten in Den Haag. “Vooral wil ik weten wat er speelt, daarom doe ik deze werkbezoeken,” zegt Van Campen. “Ik wil als Kamerlid onze nuchterheid, schoonheid en het optimisme verzilveren. In deze tijden is dat harder nodig dan ooit.” Raadslid VVD Jeroen van Duijvenvoorde is blij met de betrokkenheid van Thom in de gemeente want op deze manier worden onze belangen ook behartigd in Den Haag en hebben we als gebied een vertegenwoordiger die het gebied en de mensen kent.