VVD-kandidaten Europees Parlement en Provinciale Staten Overijssel op werkbezoek bij Agrifac

Vier kandidaten voor komende verkiezingen bezochten gisteren samen met geïnteresseerden Agrifac in Steenwijk. Malik Azmani, 2e kamerlid en lijsttrekker VVD Europees Parlement, Monique van Haaf lijsttrekker VVD Provincie Overijssel, Regien Courtz, nr.2 VVD Provincie Overijssel en Steenwijkerlander Gert Brommer, nr.5 VVD Provincie Overijssel.

Een interessante presentatie en rondleiding volgde bij dit internationale bedrijf dat zeer innovatieve agrarische machinerie levert. Tijdens deze presentatie werd ook weer eens duidelijk dat b.v. wisselende regelgeving per land veel invloed heeft op een internationaal opererend bedrijf.

Na de rondleiding kon men in gesprek met de kandidaten over vele thema's. De Brexit, wel of niet sympathie voor Europa, de invloed van Europees Parlement, allemaal zaken waar Malik geanimeerd met de aanwezigen over in gesprek ging.

Gert Brommer, onze lokale kandidaat voor de Provinciale Staten heeft ook zijn motivatie en speerpunten besproken. Het belang van leefbaarheid, evenwicht tussen bedrijvigheid en natuur, verminderde regelgeving, de verantwoordelijkheid van de Provincie voor randvoorwaarden als veilige wegen en fietspaden. Een gezonde economie voor Overijssel, haar inwoners, ondernemers en toeristen.

Samen de Kop d'r veur! Dat is zijn motto!