Versterking bestuur VVD Steenwijkerland

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering van de VVD Steenwijkerland in de Meenthe heeft de VVD Steenwijkerland haar bestuur versterkt met Jeroen Ziel en Johan Terpstra. Jeroen Ziel wordt de nieuwe penningmeester en vervangt de huidige penningmeester Frans Brandsma nadat deze decharge wordt verleend over 2015.

Jeroen Ziel wordt de nieuwe penningmeester en vervangt de huidige penningmeester Frans Brandsma nadat deze decharge wordt verleend over 2015.


Jeroen Ziel is woonachtig in Sint Jansklooster en is één van de jongere leden binnen VVD Steenwijkerland. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de financiële dienstverlening.

Jeroen: ''Toen ik voor het eerst kennismaakte met VVD Steenwijkerland had ik gelijk een positief gevoel door de persoonlijke benadering van de voorzitter. Als penningmeester heb je de belangrijke taak om zorg te dragen voor een gezond financieel beleid van de VVD Steenwijkerland. Tijdens mijn studententijd kwam ik voor het eerst in aanraking met de VVD en sindsdien is het altijd blijven kriebelen om wat te gaan doen voor de VVD. Ik ben dan ook blij met de geboden kans. Mijn doelstelling, naast een gezond financieel beleid, is om meer jeugd te betrekken bij VVD Steenwijkerland.”

Johan Terpstra is woonachtig in Steenwijk sinds 2007 en al meerdere jaren lid van de VVD. In het dagelijks leven is hij Manager Customer Service bij Kuiken NV gericht op Volvo en Sennebogen constructie en overslag equipment in heel Nederland.

Johan Terpstra: "Als algemeen bestuurslid wil ik, in het kader van verjonging en verbreding, de VVD lokaal verder op de kaart helpen te zetten. Iedere burger jong of oud heeft wel een mening over de lokale, nationale en internationale thema's, en de politiek is daarbij het middel om dit op een constructieve manier te uiten. Dat kan ik niet alleen, dat kan de VVD niet alleen, dat kan alleen samen met u als maatschappelijk betrokken kiezer"